Vaasan Kiinteistöhuolto Luotsi Oy

Palvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy Palvelut

Ristinummen Huolto Oy perustettiin 1975. Marraskuusta 2013 alkaen olemme Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy.

Yhtiömme tarjoaa isännöinti-, kiinteistönhoito-, ja siivouspalveluita sekä vuokraa asuntoja. Kauttamme vuokrattavana myös valmiiksi kalustettuja asuntoja eripuolilta Vaasaa.

Kiinteistöhoitopalveluiden piirissä on n. 150 asunto- tai kiinteistöyhtiötä ja vuokrattavia asuntoja on n. 500 . Vuokrauskohteet sijaitsevat: Keskusta, Vöyrinkaupunki, Palosaari, Ristinummi, Vanha Vaasa - alueilla.

Siivouspalvelut

Kiinteistönhuoltomme on toiminut Vaasan ja Sepänkylän alueella jo yli 40 vuotta.

Palveluksessamme on työnjohtaja sekä useita siistijöitä. Olemme siivousalan ammattilaisten muodostama palvelu joka tarjoaa kiinteistöihin päivittäistä puhtaanapitoa. Erikoisosaamisemme takaa asukkaiden viihtyvyyden hoitamissamme kiinteistöissä.

Siivouspalvelumme on kumppanuuteen perustuvaa luottamustyötä jolla takaamme enemmän puhdasta hyötyä kuin perinteinen siistijä. Olemme enemmän kuin siivouspalvelu ja tunnemme paikalliset olosuhteet juurta jaksaen ja yritämme aina olla asiakastamme lähellä.

Isännöinti

Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy on yhtiö, joka vuokraa laadukkaita vuokra-asuntoja Vaasan alueella. Kauttamme voit hakea erilaisia asuntoja ympäri Vaasaa. Meillä on isännöinnissä ja hallinnassamme 4 vuokrataloa ja paikallisisännöitsijänä toimimme noin 14 vuokra-talossa Vaasan alueella.

Vuokraustoiminnassa noudatamme yli 30 vuoden kokemuksella asukkaan tarpeita palvelevaa vuokraustoimintaa. Mikäli  elämäntilanteesi muuttuu eikä nykyinen asuntosi ole enää tarpeisiisi sopiva, autamme sinua löytämään uuden, tarpeisiisi sopivan kodin Vaasassa sijaitsevista taloista. Kauttamme välitetään Lakea Oy:n, Pohjanmaan Yh:n, Sekahaku Oy:n, Yhteispolun sekä Veritaksen vuokra-asuntoja.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu nopea ja ripeä asukaspalvelu. Toimistomme palvelee sinua kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidamme erikoistilauksesta myös perintää ja haemme häätöjä. Meiltä voit siis vuokrata asunnon, jättää asuntosi meille vuokrattavaksi, tilata omistamaasi asuntoon vuokralaisen häädön sekä jättää vaikka koko vuokratalosi meille isännöintiin tai paikallisisännöintiin.

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhuoltomme on toiminut Vaasan ja Sepänkylän alueella jo yli 30 vuotta. Palveluksessamme on työnjohtaja, kiinteistöhoitajia sekä ulkotyöntekijöitä.

Suoritamme ripeästi erilaiset ulkoaluetyöt, kuten lumityöt, hiekoitukset ja viherpalvelut. Kiinteistönhoitajamme suorittavat ammattitaidolla ja kattavalla sekä laadukkaalla palvelulla kaikki kiinteistön hoitoon liittyvät työt.

Keskitymme monipuoliseen kiinteistönhoitoon ja ylläpitoon jolla varmistetaan kiinteistön arvon säilyminen sekä taloudellinen ylläpito.

Päivystyksemme toimii katkotta ympäri vuorokauden. Luotsi Kiinteistöpalvelusta löydät uudenaikaisen ja väsymättömän talonmiehen palveluksineen.

Yhteystiedot

Kappelinmäentie 7
65370 VAASA
 
puh: 06-3165200 /
fax: 06-3165201
 
arkisin puhelinpäivystys
klo 8-16
 
toimisto avoinna
ma-to klo 12-16
pe klo 12-15
 
HUOLTO PÄIVYSTYS
puh.050 389 1839